proyecto

Informació jurídica

El titular d'aquest lloc web és Josep Marc Sabater Bruguera. amb NIF nº 38.747.522 C. Els continguts d'aquest lloc web han estat produïts amb la intenció de donar informació als usuaris sobre el procés de reconstrucció d'un alpine A-110. Josep Marc Sabater disposa de tots els drets sobre el contingut, fotografies i codi font d'aquest lloc web.

Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial d'quest lloc web, ni tan sols per mitjà d'hiperenllaç, ni de qualsevol dels seus continguts, sense el permís exprés i per escrit de Josep Marc Sabater Bruguera.

Dades

Les seves dades formaran part d'una base de dades propietat de Josep Marc Sabater per a finalitats informatives (postal i/o electrònic). Aquestes dades, la privadesa de les quals està assegurada, només podran ser utilitzades per Josep Marc Sabater Bruguera.

LSSICE i LOPD

En compliment del que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), que regula les comunicacions comercials electròniques, i de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, que regula el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal (LOPD), qualsevol usuari d'aquest lloc web podrà en tot moment exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades en els termes previstos en la referida Llei i altres normes que la desenvolupin. Per realitzar qualsevol rectificació, cancel·lació o revocació dels mateixos, haurà d'enviar una sol·licitud per mail a: info@alpine-a110.com Josep Marc Sabater Bruguera.

Confidencialitat

Aquest lloc web respecta la confidencialitat de les dades dels seus usuaris i visitants, incloent la seva identitat privada i professional. Els propietaris de la web es comprometen a respectar i no excedir els requisits legals de privadesa de la informació.

Text legal · Disseny i creació: materiacreativa.com